Stiinta & Tehnologie

#arad #duster #dacia

Dacia Duster s-a lansat la Arad

Dacia Duster se lanseaza si la Arad, la aproape o luna de la lansarea oficialal in Romania a primului SUV din istoria constructorului autohton.

Evenimentul a avut loc in data 14 aprilie , pentru oficialitati si mass-media, incepand cu ora 17, la sediul dealer -ului Dacia Renault Verbita, din Calea Aurel Vlaicu nr. 282.

La aproximativ o luna de zile dupa lansarea oficiala in Romania a noului SUV a celor de la Dacia, (18 martie) Duster se lanseaza si la Arad. Evenimentul va avea loc in data de 14 aprilie, pentru oficialitatisi mass-media, incepand cu ora 17, la sediul dealer-ului Dacia Renault Verbita, din Calea Aurel Vlaicu nr. 282.

Totodata, in perioada 15-18 aprilie, toti cei interesati pot descoperi si testa noua Dacia Duster, in showroomurile Verbita si pot participa la drive-teste. In plus, pot intra in concursul organizat la nivel national si castiga una dintre cele patru Duster.

Duster este disponibil in Romania de la 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x4. Dacia Duster echipat cu un propulsor diesel emite de la 135 g de CO2/km pentru versiunea 4x2 – afisand eticheta Dacia eco˛ – si 145 g de CO2/km pentru versiunea 4x4.

SUV-ul autohton este fabricat la uzina din Mioveni si va fi comercializat in versiunile 4x2 si 4x4 in Europa, Turcia, Africa si in Orientul Mijlociu incepand cu sfarsitul lui martie 2010 .

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea