Stiinta & Tehnologie

#dacia duster offroad experience #dacia #dacia duster

Dacia Duster Offroad Experience a luat startul la Bucuresti-Baneasa

Ieri la ora 10.00 a fost dat startul actiunii "Dacia Duster Offroad Experience", in parcarea centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Dupa conferinta de presa sustinuta de Mihai Bordeanu-noul director de marketing Dacia,Renault si Nissan in Romania - toti jurnalistii au avut ocazia sa parcurga, stand pe scaunul din dreapta, traseul off-road special pregatit pentru acest eveniment. La volanul unitatilor Duster 4x4 Diesel au stat numai piloti profesionisti, care au demonstrat caracteristicile acestui model prin parcurgerea a sapte obstacole cu diferite dificultati. ESP-ul care echipeaza toate masinile implicate in aceasta "experienta" si-a facut foarte bine treaba, tractiunea integrala n-a fost nici ea mai prejos, iar suspensia s-a comportat extraordinar, avand in vedere probele la care a fost supusa.

Toti cei interesati sa testeze SUV-ul romanesc pot participa la un drive-test 4x4 in cadrul dacia duster offroad experience in perioada 1-4 iulie, numai alaturi de pilotii pusi la dispozitie de Dacia. Circuitul de la Bucuresti va functiona dupa urmatorul program: 1 iulie/12.00-20.00; 2 iulie/12.00-22.00; 3 si 4 iulie/12.00-20.00. Inscrierile la drive-test sunt gratuite.

Dupa demonstratia de la Bucresti Baneasa Shopping City, toata aceasta actiune se muta pe litoral, la Mamaia (15-18 iulie), dupa care in luna septembrie va ajunge in orasele Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10- 12 septembrie ) si Iasi (17- 19 septembrie ).

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea