Stiinta & Tehnologie

#pericol public #contrafacerea #dacia

Dacia atrage atentia: "Contrafacerea, un pericol public"

Dacia participa in perioada 25 mai – 25 iunie la expozitia " Contrafacerea , un pericol public ", organizata de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci ( OSIM ). Expozitia este insotita de seminarii pe tema pieselor de origine si contrafacute .

Pe timpul expozitiei, Dacia se alatura initiativei OSIM si trage inca o data un semnal de alarma asupra utilizarii pieselor contrafacute. Contrafacerea pieselor auto reprezinta un pericol pentru siguranta tuturor. Grupul Renault garanteaza pentru siguranta vehiculelor sale.

Participantii vor avea ocazia sa asiste la un test demonstrativ cu bare de protectie Dacia Logan de origine si contrafacute. Pentru acest eveniment, Dacia a pus la dispozitia organizatorului materiale publicitare (pliante, brosuri si filme) care promoveaza piesele de origine si demonstreaza diferentele dintre acestea si cele contrafacute. Reprezentanti ai Dacia vor vorbi in cadrul seminariilor despre acest subiect.

Expozitia "Contrafacerea, un pericol public" este organizata de OSIM, cu sprijinul Grupului Renault in Romania, Autoritatii Nationale a Vamilor, Politiei Generale si Politiei Capitalei.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea