Stiinta & Tehnologie

#autovehicule de clasa mica #mioveni #dacia

Dacia ar putea produce si modele de clasa mica

Dupa ce a lansat primul SUV romanesc si cel mai voluminos model din gama, Dacia ne-ar putea surprinde din nou, de data aceasta prin fabricarea unor modele de mici dimensiuni.

Constantin Stroe , vicepresedintele producatorului de la Mioveni a afirmat ca Dacia ia in calcul asamblarea de autovehicule de clasa mica, fapt determinat de orientarea tot mai accentuata a consumatorilor spre acest segment. Stroe a lasat sa se inteleaga ca prima mostra a gandirii unei strategii de viitor ar putea fi vazuta la innoirea gamei Logan, cand Dacia "va veni cu surprize".

In alta ordine de idei, referindu-se la cel mai nou membru din portofoliul companiei, Duster, constantin stroe a declarat ca acesta se produce deja de 4 luni la uzina de la Mioveni si au fost fabricate pana acum peste 1.000 de unitati, estimand, totodata, ca SUV-ul ar putea atinge anul acesta o cota de 20% din totalul productiei.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea