Stiinta & Tehnologie

#comenzi #duster #dacia

Dacia a primit deja 400 de comenzi pentru Duster

Reprezentantele Dacia au primit pana in acest moment aproximativ 400 de comenzi pentru SUV-ul Duster.

Mai mult de jumatate dintre acestia au optat pentru versiunea 4X4, a declarat vicepresedintele Asociatiei Concesionarilor Dacia si Renault, Paul Schiiaucu.

"Cu toate ca nu au fost livrate inca masinile, avem deja multe comenzi. Clientii care au comandat noul model vor putea intra in posesia mas,inilor dupa 18 aprilie, dupa operatiunea " Porti Deschise ", cand vom prezenta masinile in showroom-uri. Cele mai multe solicitari sunt pentru varianta 4X4, respectiv trei sferturi dintre comenzi", a declarat Schiaucu pentru Mediafax.

Succesului SUV-ului a fost confirmat de directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive, care in cadrul lansarii oficiale a lui Duster a mentionat ca numarul clientilor pe lista de asteptare este de ordinul a catorva mii.

Oficialul a adaugat ca aproximativ 80% dintre clientii care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpa versiune a modelului. "20% dintre comenzi sunt versiuni care au în echipare banchete din piele. De asemenea, cei mai multi dintre cumparatori prefera ca masina sa fie in culoarea maro- caju ", a spus Cambolive.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea