Stiinta & Tehnologie

#calitate #premiu #slogan #dacia

Dacia a premiat angajatii care inteleg necesitatea calitatii produselor

Salariatii Uzinei Vehicule Dacia au participat de curand la un concurs inedit. Pentru a demonstra ca au incredere in produsele fabricate la uzina Dacia , ei au fost incurajati sa propuna sloganuri originale pe tema calitatii .

Intitulat "Convinge-ma de calitatea masinii pe care o fabrici", concursul a adunat 800 de propuneri din partea angajatilor, majoritatea provenind din departamentul Caroserie .
 
Cele mai bune 5 sloganuri au fost selectate de Comitetul de Directie al Uzinei Vehicule, care a acordat premiile I, II, III si doua mentiuni. Diplomele au fost acordate de catre Charles Morillo, directorul Uzinei Vehicule Dacia.

Marius Ionut Georgescu , operator in departamentul Caroserie, a fost castigatorul premiului I, cu sloganul "Dacia, calitatea are un nume". Acesta va fi afisat timp de un an pe toate suporturile de comunicare interna ale Uzinei Vehicule. "Construita pentru a dura" este sloganul care a obtinut locul al II-lea . Acesta a fost propus de un salariat al departamentului Calitate, Ilie Dobre. Nicolae Zamfira, operator in departamentul Presaj, a obtinut locul III, cu sloganul "Dacia, amprenta calitatii."

Cele doua mentiuni au fost acordate Iulianei Mocanu, care a propus sloganul "Calitatea inseamna viitor" si lui Marius Constantin, cu sloganul "Alege Dacia, calitatea ne recomanda".

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea