Stiinta & Tehnologie

#calitate #premiu #slogan #dacia

Dacia a premiat angajatii care inteleg necesitatea calitatii produselor

Salariatii Uzinei Vehicule Dacia au participat de curand la un concurs inedit. Pentru a demonstra ca au incredere in produsele fabricate la uzina Dacia , ei au fost incurajati sa propuna sloganuri originale pe tema calitatii .

Intitulat "Convinge-ma de calitatea masinii pe care o fabrici", concursul a adunat 800 de propuneri din partea angajatilor, majoritatea provenind din departamentul Caroserie .
 
Cele mai bune 5 sloganuri au fost selectate de Comitetul de Directie al Uzinei Vehicule, care a acordat premiile I, II, III si doua mentiuni. Diplomele au fost acordate de catre Charles Morillo, directorul Uzinei Vehicule Dacia.

Marius Ionut Georgescu , operator in departamentul Caroserie, a fost castigatorul premiului I, cu sloganul "Dacia, calitatea are un nume". Acesta va fi afisat timp de un an pe toate suporturile de comunicare interna ale Uzinei Vehicule. "Construita pentru a dura" este sloganul care a obtinut locul al II-lea . Acesta a fost propus de un salariat al departamentului Calitate, Ilie Dobre. Nicolae Zamfira, operator in departamentul Presaj, a obtinut locul III, cu sloganul "Dacia, amprenta calitatii."

Cele doua mentiuni au fost acordate Iulianei Mocanu, care a propus sloganul "Calitatea inseamna viitor" si lui Marius Constantin, cu sloganul "Alege Dacia, calitatea ne recomanda".

Cititi mai multe pe Auto.ro   

  •   2010-03-01
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.