Stiinta & Tehnologie

#crome #urcare poze instagram calculator #poze instagram #instagram #browser #calculator

Cum sa urci poze pe Instagram direct de pe calculator

Vrei sa urci poze pe Instagram direct de pe calculator? Este posibil! Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli si vei reusi sa incarci pozele dorite, direct din browser, fara a avea nevoie de nicio aplicatie.

De multe ori poate fi dificil sa incarcam poze de pe telefonul mobil, mai ales cand acestea au fost facute cu un aparat foto profesionist si au dimensiuni foarte mari. Iata insa cat este de simplu sa incarci poze direct din browser.

1. Este foarte important sa folosesti Google Crome. Doar de pe acest browser poti incarca fotografii pe Instagram.

2. Logheaza-te pe contul de instagram si mergi in partea dreapta sus, a browserului. Ca click pe Meniu (cele trei puncte), apoi mergi la "More tools" → "Developer Tools". Daca ai browserul in romana, mergi la "Mai multe instrumente" → "Instrumente pentru dezvoltatori".

3. In partea dreapta se va deschide o fereasta noua in care apar coduri de programare. Sus in bara, ai un buton ce face posibila schimbarea browserului la versiunea de mobil. Da click pe el si in partea de jos a instagramului iti va aparea bara de meniu disponibila pe mobil.

4. De acum poti incarca poze foarte simplu, la fel ca pe mobil si poti adauga tagurile preferate.

Atentie! Daca ai o versiune veche a browserului sau folosesti plugin-uri pentru oprirea reclamelor este posibil sa nu iti functioneze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea