Stiinta & Tehnologie

#hoti card #PIN card #hackeri #smartwatch

Cum poti ramane fara bani pe card! Metoda moderna la indemana hackerilor

Un device pe care il folosesti zilnic este cea mai la indemana metoda folosita de hoti pentru a te “scapa “ de banii din cont!

Smartwatch-urile, care au prins teren si in randul romanilor pasionati de tehnologie, pot fi de un real ajutorul hotilor, deoarece stocheaza un amalgam surprinzator de informatii despre modul in care ti-ai petrecut ziua. Inclusiv drumul la bancomat!

Conform unui nou studiu publicat de catre cercetatorii de la Binghamton University si Stevens Institute of Technology, este ca PIN-ul ar putea fi de asemenea imortalizat pentru acces ulterior.

In cadrul lucrarii intitulate “Prieten sau dusman? Dispozitivul tau purtabil dezvaluie PIN-ul tau personal”, echipa de cercetatori a aratat cat este de simplu sa fie extraga PIN-ul sau parola, printr-un proces de inginerie-inversa, pornind de la informatiile inregistrate de senzorul de miscare de mare precizie din gadget, prin inregistrarea apasarii de taste, hackerii putand extrage apoi informatia prin intermediul bluetooth-ului.

Noua metoda are o rata de succes de 80%.

Sursa foto: thenextweb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea