Stiinta & Tehnologie

#dacia popster #masina #dacia #prototip # masini dacia

Cum arata Dacia Popster

Au aparut primele imagini cu modelul minivan Dacia Popster, ce are numele de cod J 92. Masina, care va fi lansata in primavara lui 2012, va costa circa 15.000 de euro si va fi cea mai incapatoare Dacie produsa pana in acest moment.

Iesită la testari, noua Dacia a fost fotgrafiata de cei de la AutoExpress. Modelul seamana cu Dacia MPV iar alte detalii care se mai pot observa sunt stopurile inalte si usile glisante.

dacia popster va fi o masina robusta, cuusi glisante, un spatiu destul de mare in interior, cu sapte locuri distribuite pe trei randuri. Competitorii principali ai modelului sunt Opel Zafira , Ford C-Max, Citroen C4 Picasso sau Renault Scenic , potrivit gandul.info.

Dacia va lansa pe piata si o masina cu dimensiuni mai mici, varianta utilitara K67, dupa modelul Renault Kangoo. Dacia K67 va costa cu 4.000 de euro mai putin decat Renault Kangoo si va fi mai incapatoare.

Astfel, Dacia va avea trei modele gandite special pentru transportul pasagerilor - modelul curent MCV, viitoarele Dacia Popster (J92 MPV) si K67 van.

In Franta , pretul unui automobil K67 va incepe de la 13.000 de euro cu motor pe baza de benzina si 14.500 de euro motorul diesel .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea