Stiinta & Tehnologie

Crystal Quest devine joc pentru telefoanele mobile

Connect2Media si Hands-On Mobile, doua companii dezvoltatoare de continut pentru telefoanele mobile anunta lansarea jocului Crystal Quest.

Initial un titlul pentru dispozitivele Apple Mac , Crystal Quest isi va incepe distribuirea in Statele Unite ale Americii.

Crystal Quest innoit

Versiunea jocului pentru telefoanele mobile se bazeaza pe cea care a fost disponibila pentru Xbox Live Arcade in 2006. Cristal Quest vine acum acum cu efecte speciale , grafica si interfata mult mai bune.

Actiunea jocului se desfasoara in spatiu unde jucatorul are control asupra unei nave spatiale. Cu ajutorul ei acesta trebuie sa distruga toate particulele rele din univers. Fiecare nivel va lua sfarsit cand particulele numite Nasty sunt exterminate.

Eric Hobson, managing director in cardul Connect2Media declara ca: "Este o adevarata placere pentru noi sa relansam acest titlu . Exista o multime de fani care au doar amintiri placute despre acest joc. Crystal Qauest este un clasic care s-a vandut foarte bine si stim ca vom da lovitura cu acest titlu."

Pentru Apple Macintosh

Crystal Quest a fost lansat pentru prima data in anul 1987 si a fost un titlu destinat dispozitivelor Apple Macintosh. La acea vreme, CQ a fost printre putinele jocuri arcade, acesta incadrandu-se usor in categoria de titluri "clasice pentru Mac".

Bineinteles ca de-a lungul anilor, Crystal Quest a suportat diferite modificari, jocul devenind titlu pentru alte console sau platforme ca Palm, Xbox sau PC fiind compatibil chiar si cu sistemul de operare Windows Vista.

Asa cum am spus si mai devreme, jocul a fost lansat in Statele Unite prin operatorii de telefonie mobila locali. In prezent nu se stie daca Crystal Quest va fi distribuit si in Europa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea