Stiinta & Tehnologie

#tehnologie #crystal crush #joc #telefon mobil

Crystal Crush se lanseaza pe telefoanele mobile

Jocul va fi lansat si distribuit de catre Running Pixel, companie abia intrata pe piata de continut pentru dispozitivele mobile.

Crystal Crush este un joc mai aparte pentru ca foloseste tehnologia Sasquatch unica creata de Running Pixel.

Primul joc


Crystal Crush este primul titlu pe care compania il dezvolta. Jocul va fi realizat atat pentru dispozitivele mobile cat si pentru alte platforme de joc, precum Xbox 360 sau PC.

Jocul Crystal Crush este un puzzle cu elemente de actiune. Jucatorul intra in piele lui Dr. Switch, un cercetator inventiv. Astfel, va trebui sa incepi lucrul la o raza speciala laser care poate fi optinuta doar cu ajutorul anumitor cristale.

"Tehnologia Sasquatch lasa jucatorii sa fie neutrii din punct de vedere a platformei alese pentru ca jocul ruleaza bine indiferent de ea. Crystal Chrush va demostra exact ce poate face aceasta tehnologie", declara reprezentantii Running Pixel.

Planuri de viitor

Compania doreste sa lanseze cat mai multe titluri cu suport Java pentru PC-urile care ruleaza sistemul de operare Windows si consola de joc Microsoft, Xbox 360. In plus, pe viitor, Running Pixel doreste sa se extinda pe dispozitivele mobile care ruleaza sistemul de operare Android sau alte platforme ca iPhone si Zune.

Crystal Crush se va lansa oficial in luna noiembrie pentru telefoanele mobile, PC-uri si Xbox 360. Producatorul nu anuntat inca pretul jocului.

"Credem in ideile bune si vom face tot posibilul sa livram jocuri bune. Platforma nu are importanta, dorim ca jocurile noastre sa fie distractive si apreciate", au mai spus reprezentantii companiei.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea