Stiinta & Tehnologie

#crazy moneky spin #iphone #ipod touch #apple #itunes

Crazy Monkey Spin ajunge pe iPhone

digital chocolate anunta lansarea celui mai nou titlu pentru terminalele iPhone, crazy Monkey Spin .

Jocul este compatibil atat cu telefoanele Apple, cat si cu dispozitivele iPod Touch.

Povestea Crazy Monkey

Obiectivul jocului este destul de simplu. Utilizatorul va intra in pielea unei maimute care trebuie sa se plimbe prin gradina zoologica si sa salveze restul animalelor captive. Jucatorul are la dispozitie nici mai mult, nici mai putin de 50 de nivele.

"Crazy Monkey Spin este cel mai nou joc al companiei care acum poate fi gasit si in magazinul Apple. Credem ca utilizatorii nostrii si cei Apple vor fi placut surprinsi de acest nou gen de puzzle. Este un joc usor de invatat, dar greu de lasat deoparte", a declarat Trip Hawkins, CEO al companiei Digital Chocolate.

Totodata, Crazy Monkey Spin dispune de cinci teme diferite in care actiunea se va desfasura, Antarctic, Savannah, Jungle, Aquarium si Bamboo Forest, plus efecte grafice si muzica pe masura.

Special pentru iPhone

Noul joc a fost adaptat special pentru modelele iPhone si este compatibil si cu sistemul de operare 3.0, lucru care lasa utilizatorul sa navigeze in libraria de melodii iTunes direct din joc.

Crazy Monkey Spin poate fi descarcat online in doua variante, versiunea gratuita, care este un demo al jocului si cea originala care costa in jur de 9 RON. Descarcarea jocului se face din magazinul online iTunes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea