Terminalul Coral-200-Solar este primul telefon mobil cu baterie solara destinat celor cu bugete reduse.

Chiar daca modelul a fost lansat de catre Digicel , Coral-200-Solar a fost produs de catre compania ZTE.

Specificatii tehnice

Din pacate producatorul nu a dat prea multe detalii despre specificatiile tehnice ale lui Coral. Fiind un telefon destinat segmetului de oameni cu bugete mici, modelul este un entry-level. Coral-200-Solar este un candybar cu tastatura standard alfanumerica.

Din imagini se poate observa ca ecranul terminalului este foarte mic, iar unele site-uri de specialitate sustin ca nu ar depasi 1,5 inch. Alte detalii nu au fost facute publice .

Telefon ecologic

Cel mai important atu al acestui terminal ramane bateria solara . Asemenea altor telefoane recent anuntate de companii mari ca Samsung sau LG, modelul Coral-200-Solar are un panou solar pe partea dorsala. Aceasta va furniza destula energie acumulatorului pentru ca utilizatorul sa poate efectua convorbiri.

Totusi, telefonul nu a fost realizat in totalite pentru protejarea naturii. Reprezentantii companiei declara ca in lume de afla peste doua miliarde de oameni care nu au acces la surse de electricitate, iar Coral-200-Solar este destinat acestor gen de piete.

In prezent, nu se stie daca acest telefon va ajunge vreodata pe piata europeana. Totodata, reprezentantii companiilor ZTE si Digicel nu au dat publicitatii pretul de achizitie a lui Coral-200-Solar.

  •   2009-02-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii