Stiinta & Tehnologie

Constelatia Vertu

Nokia a anuntat aparitia unei noii serii de mobile din gama de lux Vertu: Constellation. Toate vor avea aceleasi dimensiuni, insa diferentele vor consta in greutatea fiecaruia si materialul din care sunt facute. Cel mai luxos dintre ele va fi placat cu aur de 18 carate. Celelalte doua modele vor fi facute dintr-un otel rezistent si vor avea finisari diferite. Partea metalica a acestor trei noi modele va fi combinata cu piele de lux valabila in diferite culori.
Aceasta noua serie isi trage numele de la faimosul avion Constellation, iar designerul Frank Nuovo a inclus simbolul elicei in dreptul microfonului acestor aparate.
Cei drept noile modele nu au nokia . In plus trebuie spus ca displayul TFT are 262 de mii de culori si este acoperit de cristale de safir fiind astfel rezistent la zgarieturi , iar tastatura poate fi facuta la comanda din ceramica fluorescenta, ca cea folosita la navele spatiale.
Aparitia lor pe piata este preconizata pentru luna Octombrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea