Stiinta & Tehnologie

#piese de schimb #service auto #consiliul concurentei #sondaj

Consiliul Concurentei lanseaza un sondaj despre service auto si piese de schimb. Spune-ti parerea!

consiliul concurentei lanseaza primul sondaj de opinie online. Soferii romani sunt invitati sa participe la sondajul centrat pe serviciile de intretinere sau reparare de automobile si piata pieselor de schimb.

Soferii romani pot sa-si exprime opiniile cu privire la serviciile de reparatie auto. Consiliul Concurentei spera astfel sa idenfice mai repede neregulile din domeniu.

"Scopul acestei cercetari este acela de a cunoaste problemele pe care consumatorii le intampina cu ocazia operatiunilor de service , respectiv garantii, consultarea cu privire la tipul de piesa de schimb care se monteaza pe automobilele proprii, relatia cu asiguratorii, etc", se arata intr-un comunicat al Consiliului, citat de Realitatea.net.

In urma rezultatelor sondajului, Consiliul Concurentei va sesiza si alte institutii in cazurile in care problemele semnalate nu sunt de natura concurentiala.

"Opinia consumatorului final este importanta pentru noi pentru ca ar putea ajuta la identificarea eventualelor disfunctionalitati ale pietei. Daca vom ajunge la concluzia ca exista probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natura concurentiala si vom sesiza institutiile in masura sa actioneze in ariile ce nu sunt de competenta noastra", a declarat presedintele Consiliului, Bogdan Chiritoiu .

Pentru a-ti spune parerea in cadrul studiului online lansat de Consiliul Concurentei, viziteaza site-ul oficial AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea