Stiinta & Tehnologie

Concrete Software face echipa cu Professional Bowlers Association

Concrete Software nu este cea mai cunoscuta companie de dezvoltare de jocuri pentru telefoane mobile, dar acestia se misca destul de bine si au reusit ce altii nu au putut.

Este vorba despre o intelegere pe care Concrete Software si PBA adica Professional Bowlers Association au facut-o. De ce ar fi cele doua atat de importante, vom vedea imediat.

foto a dispozitivului care detecteaza miscarea si emuleaza o adevarata "aruncatura", dar ca sa intelegem mai bine, e ceva in genul controller-ului Wii.

"Suntem foarte fericiti sa facem echipa cu Concrete Software pentru a produce primul joc video pentru telefoane mobile cu sigla PBA. Acest joc este primul de acest gen si nu este doar o sansa pentru promovarea PBA, dar este si sansa jucatorilor care se fac cunoscuti in intreaga lume", declara Fred Schreyer CEO-ul si BA Commissioner-ul PBA.

Acest joc pare mai mult decat promitator, mai ales pentru folosirea tehnologiei de miscare. Sa speram ca il vom vedea si pe la noi cat de curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea