Stiinta & Tehnologie

#hibrid #proton #concept

Conceptul hibrid Proton a fost dezvaluit

Aceasta este prima imagine a conceptului hibrid Proton , care a fost proiectat de studioul italdesign giugiaro si care anticipeaza modelul de productie.

Hatchback-ul in cinci usi cu patru locuri masoara 3550 mm in lungime, insa Giugiaro spune ca este "va revolutiona segmentul traditionale pe piata auto" si "a fost elaborat cu scopul de a optimiza spatiul disponibil de la bord si ergonomia masinii".

Masina, care este construita pe o platforma Giugiaro complet noua, este mai mare decat un supermini traditional si beneficiaza de o podea ridicata, care adaposteste bateriile in partea din spte.

Sistemul hibrid include un motor cu combustie interna montat in partea din fata si utilizat pentru a reincarca bateriile litiu-ion.

Mai multe imagini si detalii cu priviire la hibridul Proton vor aparea cel mai probabil inainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Geneva , din  2 martie.

Cititi mai multe pe Auto.ro    
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea