Stiinta & Tehnologie

Colectia Vertu Signature vine cu 3G

Vertu, unul din putinii producatori de telefoane mobile de lux s-a gandit sa schimbe putin placa si sa introduca conectivitatea 3G pentru terminalele sale.

Marca de lux a celor de la Nokia va lansa o noua colectie de telefoane numite Signature care vor fi cele mai destepte telefoane de lux de pe piata.

Ce stiu Signatur-ile

Colectia Signature va avea telefoane dual-band care vor functiona in retele WCDMA Dual mode(2100/850 MHz) si GSM in modul Quad-band (850/900/1800/1900 MHz). Fiecare telefon va avea ecran OLED cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si 16 milioane de culori. Ciudat este faptul ca de obicei telefoanele de lux aveau ecran din cristale de safir .

Pentru navigarile pe internet, utilizatorul are la dispozitie broswer -ul WAP 2.0 cu suport xHTML. Vertu Signature suporta mesaje e-mail cu protocoalele standard SMTP, POP3 si IMAP4. Telefoanelor nu le va lipsi nici Bluetooth-ul si navigari la viteaza mare, plus serviciul VoIP.

Mai mult...

Mai mult decat atat, cei de la Vertu vor implementa pentru noua colectie Signature si conectivitatea Wi-fi. Ciudatenia vine odata cu implementarea ecranelor OLED mai sus mentionate. Este adevarat ca acest gen de ecran va proteja bateria, chiar scazand costurile de productie, dar aici este vorba de Vertu, un brand de lux unde banii nu conteaza.

Chiar daca nu este inca clar, de acum inainte se prea poate ca toate telefoanele celor de la Vertu sa pastreze certificatele WiFi si IECEE de acum inainte. Asa cum ne-am obisnuit, pretul acestor telefoane nu este facut public, dar mai mult ca sigur, depaseste suma de 3000 de euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea