Stiinta & Tehnologie

#traficuli autovehiculelor #recensamant #cnadnr

CNADNR a demarat recensamantul traficului autovehiculelor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale ( CNADNR ) a demarat astazi la ora 8.00 recensamantul traficului autovehiculelor care circula pe teritoriul tarii noastre, indiferent de tara in care sunt inmatriculate.

Asadar, exista 943 de posturi de inregistrare pe drumurile nationale, 2.202 pe drumurile judetene si 184 pe drumurile comunale. Actiunea are loc la recomandarea Comisiei Economice pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite si se desfasoara In toate tarile Uniunii Europene.

Inregistrarile de trafic se vor desfasura dupa un calendar prestabilit, in fiecare zi din saptamana, in diferite perioade considerate de varf din punct de vedere al traficului. Monitorizarea traficului se va incheia la 13 noiembrie 2010 , ora 20:00. Datele vor fi prelucrate iar concluziile vor fi facute publice in primul trimestru al anului 2011, dupa cum reiese dintr-un comunicat de presa al CNADNR.

Scopul recensamantului este identificarea zonelor cel mai intens circulate, asa-numitele puncte fierbinti, precum si creionarea componentei traficului, de marfa sau de persoane, care circula pe reteaua de drumuri publice. Inregistrarea manuala a masinilor, bicicletelor si motocicletelor se efectueaza periodic, o data la 5 ani.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea