Stiinta & Tehnologie

#traficuli autovehiculelor #recensamant #cnadnr

CNADNR a demarat recensamantul traficului autovehiculelor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale ( CNADNR ) a demarat astazi la ora 8.00 recensamantul traficului autovehiculelor care circula pe teritoriul tarii noastre, indiferent de tara in care sunt inmatriculate.

Asadar, exista 943 de posturi de inregistrare pe drumurile nationale, 2.202 pe drumurile judetene si 184 pe drumurile comunale. Actiunea are loc la recomandarea Comisiei Economice pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite si se desfasoara In toate tarile Uniunii Europene.

Inregistrarile de trafic se vor desfasura dupa un calendar prestabilit, in fiecare zi din saptamana, in diferite perioade considerate de varf din punct de vedere al traficului. Monitorizarea traficului se va incheia la 13 noiembrie 2010 , ora 20:00. Datele vor fi prelucrate iar concluziile vor fi facute publice in primul trimestru al anului 2011, dupa cum reiese dintr-un comunicat de presa al CNADNR.

Scopul recensamantului este identificarea zonelor cel mai intens circulate, asa-numitele puncte fierbinti, precum si creionarea componentei traficului, de marfa sau de persoane, care circula pe reteaua de drumuri publice. Inregistrarea manuala a masinilor, bicicletelor si motocicletelor se efectueaza periodic, o data la 5 ani.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

  •   2010-04-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Care sunt joburile de viitor?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.