Stiinta & Tehnologie

Clona mobilului iPhone primeste un nume

In cadrul conferintei de prezentare al viitorului telefon Nokia , eveniment ce a avut loc in Evans Data Developer Relations din Redwood City, California, Tom Libertto, vice presedintele Forumului Nokia, a tinut sa faca diferenta intre viitorul telefon si “sursa de inspiratie” a acestuira, adica iPhone-ul de la Apple .

Primul telefon cu functii touch de la Nokia va purta numele Tube.

Libertto a declarat ca produsul finit, replica iPhone-ului , este un adversat redutabil al acestuia.

Primele vesti bune despre acest telefon au fost dezvaluite anul trecut, in august, cand a fost prezentat un slide show al telefonului, care semana identic iPhone-ul , in cadrul unui eveniment de presa organizat de catre Nokia.

Un plus pe care il detine Tube, fata de telefoanele iPhone , consta in suportul fisierelor Java.

“Este primul nostru telefon cu touch”, declara Libertto, care nu a putut confirma o data aproximativa a lansarii noului produs.

In ciuda “clonarii” acestui tip de telefon, Nokia se arata nepasatoare la succesul mobilelor Apple .

In timpul prezentarii sale, Libertto a comparat numarul de transporturi dintre iPhone si Nokia, ca un raspuns pentru Apple , care a distribuit 6 milioane de iPhone-uri . Raspunsul executivului la aceasta declaratie a fost: “Noi am transpotar o asemenea cantitate de finerea trecuta, de la pranz.”

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea