Stiinta & Tehnologie

#citroen ds3 #mini #alfa romeo mito

Citroen: "Noul DS3 ne va aduce clienti noi"

Citroen sustine ca noul www .acasa.ro/ www .acasa.ro/ds3" title="ds3">ds3 " title="ds3">DS3 , primul model din gama premium a francezilor, va atrage noi clienti pentru brand.

Citroen vizeaza castigarea unor clienti noi pentru marca franceza prin lansarea pe piata a primului model din gama premium DS. Noul DS3 va fi pozitionat ca pret sub rivalii Mini si Alfa Romeo MiTo, urmand sa beneficieze, spun oficialii Citroen, de "efectul de halo" pe care un model de calitate superioara il are asupra brandului in sine.

"Pozitionarea acestei masini este extrem de competitiva in raport cu toti concurentii directi. Insa nu se reduce totul la atat. Credem ca DS3 ne va oferi putere in listele modelelor pe care clientii le doresc, atragand mai multi clienti noi pentru marca noastra", declara Andy Wady, directorul Citroen UK.

Oficialul britanic Citroen considera ca pozitionarea lui DS3 pe segmentul lui Mini este una care face bine brandului: "Mini si DS3 au acelasi tip de atractie pentru clienti", spune Wady, care confirma faptul ca, fiind un model nou, Citroen nu poate avansa nicio cifra estimativa legata de vanzarile totale ale modelului.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea