Stiinta & Tehnologie

#romania #italia #citroen c1 #lansare

Citroen lanseaza C1 facelift

Noua versiune a modelului C1 va fi disponibil si in Romania incepand cu luna ianuarie 2009. Modelul este disponibil in variante cu 3 usi sau cu 5 usi si beneficiaza atat de motorizari pe benzina, cat si diesel.

Modificarile aduse exteriorului consta intr-o noua forma a grilei radiatorului si a barii de protectie. Acestea dau un aspect mai sportiv si putin mai agresiv micutului model. O alta modificare importanta este o marime marita a lunetei.

Gama de culori a caroseriei se mareste cu inca doua nuante: griul Mica si albastrul Electra. La interior sunt disponibile doua noi tapiterii , in nuante de albastru si de rosu Bordeaux si, in functie de tara, tapiterie din piele.

Citroen C1Motorizarea pe benzina disponibila pentru noul C1 este de 1.0 litru care produce 68 CP(50 kW) si are un consum mediu de 4.5 litri/100 km. Varianta de motorizare diesel este Hdi cu o putere de 55 CP(40 kW), un cuplu de 130 Nm si un consum mediu de 4.1 litri/100 km.

Ambele motorizari sunt legate la o cutie de viteze manuala cu 5 rapoarte sau la una manuala de tipul SensoDrive.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea