Stiinta & Tehnologie

#citroen #ds high rider #concept #ds4

Citroen DS High Rider Concept, viitorul DS4

Citroen a publicat astazi prima imagine a conceptului DS High Rider , pregatit sa anticipeze liniile noii generatii C4 dar mai ales modelul premium DS4 , bazat pe acesta.

Dupa doua teasere care au aprins fanii brandului, Citroen publica astazi pe Facebook prima imagine a celui de-al doilea model din gama DS. Compactul premium se va numi DS4 si se va pozitiona, asa cum o spune si numele, deasupra actualului www .acasa.ro/ds3" title="ds3">DS3 .

Momentan, fanii nu pot admira decat versiunea concept a viitorului model, asteptata sa isi va face aparitia publica in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cei care se gandeasc deja la varianta de productie vor fi nevoiti sa mai astepte cel putin pana in tomana acestui an, cand se asteapta un debut public al modelului in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Conceptul care va fi expus la Geneva se numeste DS High Rider si este un coupe cu trei usi, cu o garda la sol ceva mai inalta si cu un aspect frontal inspirat de filosofia de design regasita si pe fratele mai mic DS3. Cel mai probabil, liniile conceptului vor inspira si noua generatie a modelului C4, din care va deriva de altfel si DS4 .

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea