Stiinta & Tehnologie

#citroen c4 #facelift #motorizari noi

Citroen C4 facelift

Lansat la finalul lui 2004, Citroën C4 s-a bucurat de un mare succes. In cele doua variante - berlina si coupe -, masina s-a vandut in peste 900.000 exemplare. Citroen C4 in varianta imbunatatita va fi prezentat, in premiera mondiala , luna viitoare la Salonul Auto de la Moscova. Faceliftul noului C4 a vizat in primul rand partea frontala, astfel incat francezii vor prezenta in curand o masina mai eleganta si mai puternica. C4 vine si cu o oferta noua de motorizari pe benzina - doua sunt dezvoltate in colaborare cu BMW Group, VTi 120 si THP 150. Cat despre diesel, versiunea de 2 litri introduce viitoarea norma Euro V in aceasta familie. Prin utilizarea unor noi tehnologii, Citroën reuseste sa propuna mai multe versiuni cu emisii de CO2 de pana la 120 g. Este cazul motorizarilor HDi 92 CP si HDi 110 CP.

Galerie foto cu Citroen C4 facelift

C4 beneficiaza de numeroase modificari, evoluand spre un nou echilibru caracterizat de o mai mare eleganta si o mai buna performanta, de o economie si bilant ecologic pozitiv si de interactivitate si comunicare. La interior, modificarile se refera la finisaje si materialele utilizate, precum si la integrarea turometrului in plansa de bord.

In ceea ce priveste sistemele multimedia, oferta se imbogateste cu un nou sistem de navigatie - a doua generatie a sistemului MyWay – asociat functiei Bluetooth.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea