Stiinta & Tehnologie

Ciocolata colorata de la LG

Dupa ce a facut furori cu terminalul LG Chocolate Black, LG aduce pe piata romaneasca si variantele White, Pink, Wine sau Clamshell din aceeasi gama. Pornind de la ideea ca “mai putin poate insemna, de fapt, mai mult”, LG spune ca a apelat la un design minimalist, simplu si foarte elegant pentru a crea mai mult decat un produs, o adevarata experienta senzoriala – telefonul Chocolate.

Pornind de la nume, aspect, caracteristica in premiera pentru un telefon mobil – touch-pad-ul, pana la experienta emotionala a utilizatorului, producatorul spune ca Chocolate a devenit gadget-ul fashion preferat al consumatorilor moderni. In numai sapte luni de la lansare, terminalul s-a vandut in 6 milioane de unitati, iar designul i-a adus numeroase premii pentru design. Recent, Chocolate a castigat premiul “DFA Grand Award” in cadrul Design for Asia award 2006, acesta fiind al patrulea premiu din portofoliul Chocolate, alaturi de iF Design Award 2006, red dot award si MobileChoice Consumer Awards 2006.

(continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea