Stiinta & Tehnologie

#cifra numar telefon #destin #numar de telefon

Cifra numarului de telefon iti prevesteste destinul! Afla care este aceasta si ce spune despre tine

Numerologia poate spune multe despre personalitatea unui om. Stiai ca si numarul de telefon pe care il ai te reprezinta? Afla ce spune cifra numarului tau de telefon despre personalitatea ta.

Pentru a afla care este cifra numarului tau de telefon trebuie sa aduni toate cifrele. La final vei obtine doua numere. Aduna-le pana in momentul in care obtii un singur numar, de la 1 la 9.

Cifra 1

Daca cifra numarului tau de telefon este 1 atunci esti o persoana ambitioasa si hotarata, care isi doreste cu orice pret sa fie pe primul loc. Esti genul de persoana careia ii place sa influenteze viata celor din jur si nu exiti sa-i spui punctul de vedere, indiferent de situatie. Aceasta cifra iti rezerva noroc pe plan profesional insa nu si in plan sentimental.

Cifra 2

Cifra doi este o cifra norocoasa pentru cei care isi cauta jumatatea si viseaza marea iubire. Iti sporeste puterea de seductie si te ajuta sa cuceresti cu usurinta orice persoana. Vei intampina insa multe obstacole in care ta spre fericire, insa cu incredere si curaj le vei rezolva.

Cifra 3

Ti-a rezultat cifra trei? Atunci este o persoana plina de viata si actionezi dupa impuls, de multe ori fara sa gandeasca. Din aceasta cauza ti se intampla adesea sa regreti anumite decizii luate sau anumite actiuni. Pentru cei din jur esti o persoana misterioasa, dar foarte inteleapta.

Cifra 4

Cifra 4 reprezinta putere, altruism si bunatate. Esti genul de persoana care ii pune pe ceilalti pe primul loc si incerci sa le oferi ajutorul ori de cate ori poti. Viata iti va intoarce toate aceste favoruri si te recompenseaza cu o mare iubire si realizari in plan amoros, sau, de ce nu, in cariera.

Cifra 5

Daca cifra ta este 5 atunci inseamna ca esti o persoana curioasa. Iti doresti sa descoperi lumea si sa calatoresti cat mai mult. Esti adepta schimbarilor si inovatiei si vei avea multe schimbari de facut pe parcursul vietii, insa acest lucru nu te deranjeaza catusi de putin.

Cifra 6

Cifra 6 este destinata persoanelor muncitoare, responsabile, care se implica in ceea ce fac si care nu obisnuiesc sa se sperie prea usor de provocarile vietii. Persoanele guvernate de aceasta cifra duc, in general, o viata linistita, lipsita de griji.

Cifra 7

Daca cifra numarului tau de telefon este 7 atunci esti o persoana creativa, talentata si cu valeitati artistice. Ai adesea tendinta de a pune sentimentele inaintea ratiunii. Esti genul de persoana care are tendinta de a evada din realitate. Iti construiesti propria lumea si nu accepti constrangerile. In plan sentimental iti este dificil sa gasesti un partener care sa te inteleaga.

Cifra 8

Daca cifra rezultata este 8 inseamna ca ai noroc la bani! Cei care stiu sa daruiasca cate putin din ceea ce au vor fi cei mai bogati oameni, deoarece favorul li se intoarce inzecit, din alte directii. Cifra 8 atrage norocul de partea ta, in special in plan profesional insa nici in plan sentimental nu ai de ce se te plangi.

Cifra 9

Cifra 9 nu este o cifra tocmai norocoasa. Aceasta iti aduce adesea vesti triste iar viata ta nu este deloc una usoara. Ai adesea de infruntat diverse pericole si probleme la care nici nu te gandeai ca ti se pot intampla. Va trebui sa lupti in permanenta pentru ceea ce iti doresti si pentru ceea ce iubesti, deoarece risti sa pierzi totul rapid.

Sursa foto: gadget.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea