Stiinta & Tehnologie

#chrysler #terminator 4

Chrysler, sponsorul lui Terminator 4

Chrysler a semnat un contract cu producatorii filmului Terminator 4 , in urma caruia automobilele fabricate de producatorul american vor aparea in cateva secvente scurte.

Producatorul american Chrysler a primit recent un ajutor din partea guvernului, in valoare de 4 miliarde de dolari. Compania era in pragul falimentului si nu ar fi putut sa isi plateasca furnizorii fara imprumutul primit de la stat.

Dupa ce au trecut peste aceasta problema, directorii Chrysler au concediat peste o treime din angajatii lor. In ciuda acestor dificultati intampinate de americani, Chrysler a semnat un contract cu producatorii filmului Terminator : Salvation, in urma caruia modelele Chrysler vor aparea in diferite secvente scurte ale filmului.

Oficialii companiei americane au refuzat sa declare valoarea acestui contract. Directorul media al companiei Chrysler a motivat semnarea acestui contract prin faptul ca marca americana a fost prezenta si in primele trei filme din seria Terminator, asa ca era si normal sa continue colaborarea. 

Cititi continuarea pe Ziare.com

  •   2009-01-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii