Stiinta & Tehnologie

#chrysler #terminator 4

Chrysler, sponsorul lui Terminator 4

Chrysler a semnat un contract cu producatorii filmului Terminator 4 , in urma caruia automobilele fabricate de producatorul american vor aparea in cateva secvente scurte.

Producatorul american Chrysler a primit recent un ajutor din partea guvernului, in valoare de 4 miliarde de dolari. Compania era in pragul falimentului si nu ar fi putut sa isi plateasca furnizorii fara imprumutul primit de la stat.

Dupa ce au trecut peste aceasta problema, directorii Chrysler au concediat peste o treime din angajatii lor. In ciuda acestor dificultati intampinate de americani, Chrysler a semnat un contract cu producatorii filmului Terminator : Salvation, in urma caruia modelele Chrysler vor aparea in diferite secvente scurte ale filmului.

Oficialii companiei americane au refuzat sa declare valoarea acestui contract. Directorul media al companiei Chrysler a motivat semnarea acestui contract prin faptul ca marca americana a fost prezenta si in primele trei filme din seria Terminator, asa ca era si normal sa continue colaborarea. 

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea