Stiinta & Tehnologie

#faliment #gm #chrysler

Chrysler si GM sunt cu reputatia la pamant dupa falimentele din 2009

Un studiu american arata ca General Motors si Chrysler au scazut enorm in ochii publicului din SUA dupa anul de criza 2009. Ford a crescut, iar Honda si Toyota sunt cele mai apreciate companii auto .

Desi media din SUA incearca sa scufunde Toyota in urma scandalului provocat de recall-ul masiv operat de constructorul japonez in urma cu doua luni, producatorii auto americani care anul trecut au trecut prin procedura de faliment continua sa fie vazuti intr-o lumina negativa de publicul american. Conform unui studiu care masoara reputatia companiilor prezente in SUA in ochii consumatorilor, GM si Chrysler s-au clasat pe locurile 54 si 55 din 60 de companii care au intrat sub lupa sociologilor.

Studiul Harris Interactive 's 2009 Corporation Reputation arata ca americanii si-au pierdut increderea in companiile de peste Ocean care nu au reusit sa treaca peste problemele falimentului, noua din ultimele zece companii aflate in subsolul clasamentului avand nevoie de ajutor guvernamental pentru a reusi sa scoata capul din anul de criza 2009.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea