Stiinta & Tehnologie

#sofat #sms #crysler

Chrysler interzice SMS-urile la volan pentru toti angajatii

Chrysler le-a interzis tuturor angajatilor sai sa trimita SMS-uri atunci cand sunt la volan , fie ca sunt in masina de serviciu sau cea personala.

Americanii de la Chrysler au decis sa "schimbe macazul" atunci cand vine vorba de politica firmei, asa ca au interzis trimiterea si citirea de mesaje SMS la volan. Prin aceasta masura, cei de la Chrysler doresc sa traga un semnal de alarma si sa dea un exemplu celorlalte companii in acest sens.

Toti angajatii Chrysler vor avea astfel o interdictie de a comunica prin mesaje SMS in timp ce se afla la volan. Politica aceasta este valabila la nivelul intregii companii Chrysler si reprezinta o premiera in industria auto americana. Totodata, politica anti-sms a celor de la Chrysler este valabila atat pentru vehiculele de serviciu, cat si pentru telefoanele de serviciu utilizate in vehiculele personale.

In Statele Unite ale Americii, 15 din cele 50 de state au interzis deja SMS-urile la volan, iar vorbitul la telefon fara un dispozitiv handsfree este si el interzis in toate cele 50 de state. Treptat, politica anti-sms-uri la volan se va extinde in intreaga tara, pe masura ce reprezentantii guvernamentali din acele zone vor considera necesara impunerea unei asemenea legi.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea