Stiinta & Tehnologie

Chinezii, campioni la iPhone deblocat

Daca s-ar fi facut un campionat legat de numarul de telefoane Apple iPhone deblocate cu siguranta ca China ar fi iesit lideri de necontestat, declaratii legate de un numar de nu mai putin de 400 de mii de terminale deblocate fiind facute in mod oficial de reprezentatii “ China Mobile ”.

Numarul acesta impresionant de iPhone-uri deblocate inseamna cel putin 10 procente din totalul de 4 milioane de terminale care au fost vandute de Apple, si vestea este cum nu se poate mai proasta pentru compania americana, deoarece ei castiga numai de pe urma hard-ware-ului, si nu au nici un venit de pe urma serviciilor ( un venit foarte insemnat daca e sa ne luam dupa indarjirea cu care Apple semneaza contracte de exclusivitate cu anumiti operatori GSM).

Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea