Stiinta & Tehnologie

#chevrolet #spark #gpl

Chevrolet Spark, in Europa din 2010

Cei de la Chevrolet anunta ce modelul Spark va ajunge pe piata europeana in prima parte a anului 2010.

Modelul Chevrolet Spark va putea fi achitionat in douua variate de motorizari, plus o versiuni GPL.

Motorizarile lui Spark

Ambele variante de motorizari valabile pe piata din Europa, unitatea de 1.0 litri si 1.2 litri, au un bloc motor din fier si o chiuloasa din aluminiu, cu doua axe cu came si patru supape pe cilindru.

Totodata, Chevrolet asigura ca amandoua versiunile respecta normele Euro 5 , iar propulsoarele modelelor au o transmisie manuala cu cinci trepte. Inginerii de la Chevrolet au imbunatatit sistemul de injectie multiport, astfel consumul de carburant si stabilitatea la relanti au devenit mult mai bune.

Varianta Spark GPL

Modelul Chevrolet Spark va fi disponibil si in varianta GPL (Liquefied Petroleum Gas), totusi acesta versiunea se va lansa doar pe anumite piete din Europa. Primii fani care vor putea achiziona modelul sunt cei din Italia in februarie 2010.

In lunile care urmeaza Chevrolet Spark GPL va putea fi cumparat si in tari ca Germania, Belgia, Spania, Portugalia, Franta sau Polonia. Caracteristicile modelelor cu morotizare pe benzina vor fi valabile si in cazul varsiuniilor GPL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea