Stiinta & Tehnologie

#chevrolet #romania #program de garantie extinsa

Chevrolet ofera garantie extinsa la cinci ani si pentru modelele deja cumparate

Clientii Chevrolet din Romania vor putea opta pentru o garantie extinsa pana la cinci ani, aceasta optiune fiind disponibila si pentru cei care si-au cumparat un Chevrolet nou in urma cu mai putin de 18 luni.

Cei de la Chevrolet ofera un nou program de garantie extinsa clientilor din Romania. Acest program de garantie extinsa a fost realizat pentru a intampina exigentele clientilor privind utilizarea autovehiculului, oferindu-le clientilor posibilitatea de a extinde garantia standard a producatorului cu 12 sau 24 de luni, astfel, un autovehicul Chevrolet poate sa beneficieze in total de o garantie de patru sau chiar de cinci ani, in functie de optiunea aleasa de clienti.

Programul de garantie extinsa de la Chevrolet acopera toate cheltuielile percepute de un reparator autorizat Chevrolet pentru inlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferenta, atunci cand defectiunea se datoreaza exclusiv unor vicii de fabricatie - fie ele de material sau de montaj, ce apar dupa expirarea garantiei producatorului. Garantia extinsa Chevrolet este valabila atat in Romania, cat si in afara Romaniei, iar aceasta este transferabila in momentul revanzarii.

Chevrolet Romania accepta autovehiculele noi si cele care au o vechime mai mica de 18 luni in programul de garantie extinsa, neexistand o limita a kilometrilor rulati pentru intrarea in program. Spre deosebire de ceilalti constructori care ofera o garantie mai mare de patru ani, cei de la Chevrolet le ofera clientilor posibilitatea de a alege intre o garantie de trei, patru sau cinci ani, pe cand alti constructori ofera o garantie fixa. Posibilitatea revanzarii unui vehicul care se afla in continuare in garantie ajuta la sporirea valorii reziduale a acestuia, lucru deosebit de important pentru client.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea