Stiinta & Tehnologie

#chevrolet #service #jaguar xf

Chevrolet a rechemat in Romania 3 modele in service. Jaguar XF are si el probleme

Chevrolet a rechemat in service in Romania 3 modele cu probleme: SUV-ul Captiva , citadina Spark si modelul Cruze .

In acelasi timp, Jaguar a rechemat in service XF-ul - 87 de masini pentru probleme la centurile de siguranta spate, 19 unitati din cauza unui posibil defect, care "se manifesta prin functionarea necorespunzatoare a difuzorului instrumentelor de bord", iar alte 13 din cauza riscului de oprire a motorului in timpul rularii.

In cazul lui Chevrolet, trebuie sa ajunga in service: 837 de SUV-uri Captiva ce s-au vandut in ultimii 4 ani, cauza principala fiind riscul de decuplare in timpul rularii a cuplajului cardanic articulat al coloanei de directie de axul casetei de directie; 25 de unitati Spark, an de fabricatie 2009-2010, din cauza posibilitatii de blocare partiala a dispozitivului de fixare a centurii de siguranta fata; sub 100 de masini Cruze, din care 58 pe benzina, care ar risca sa aiba pierderi de acid si 29 cu motor 1.8 DOHC, la care exista riscul detasarii furtunului conductei de alimentare cu combustibil de teava rampei de injectie.

Actiunile de rechemare si de reparatie au inceput din lunile februarie, martie, respectiv aprilie si nu au termene limita.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea