Stiinta & Tehnologie

#karry #rely #riich #china #chery

Chery pregateste 17 modele pentru 2010

Chery si-a stabilit ca obiectiv cresterea vanzarilor cu pana la 80 % in acest an, prin furnizarea unui numar record de noi produse.

Compania a declarat publicatiei chineze China Daily ca va "asigura vanzari de 700.000 de vehicule si va tinde spre 900.000 de unitati", acasa si in strainatate, in 2010.

Fiind una dintre masurile cele mai agresive pentru a ajunge la obiectiv ambitios, Chery intentioneaza sa lanseze 17 produse noi , prin cele patru marci ale grupului Chery: Riich , Rely, Karry si Chery.

Numarul de noi modele, in crestere de la 12 fata de anul trecut, va stabili un record, 2010 fiind cel mai intens an pentru produsele noi de cand Chery a fost format în 1997.

Compania a declarat ca printre produsele care urmeaza sa fie lansate in acest an se numara si sase vehicule ecologice, printre care si un hibrid si un model 100% electric .

Cititi mai multe pe Auto.ro      

  •   2010-02-10
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.