Stiinta & Tehnologie

#aspirator samsung #CES 2015 # masina de spalat samsung #samsung

CES 2015: Electrocasnicele care iti fac viata mai usoaraa

Samsung a dezvaluit la CES 2015 nu doar gadgeturi de ultima generatie, ci si electrocasnice care pot schimba definitiv perceptia despre treburile gospodaresti. Astfel, o masina de spalat si un aspirator au fost imbunatatite astfel incat vei fi uimit de cate functii pot avea doua aparate considerate clasice. 

„Familiile din ziua de astăzi sunt mai ocupate ca niciodată, de aceea auzim în mod constant de la utilizatori că au nevoie de soluții convenabile și ușoare pentru treburile casnice zilnice, cum ar fi prespălarea țesăturilor, tratarea petelor și curățarea prafului. Ei caută electrocasnice cu soluții inteligente, care să îi ajute să eficientizeze îngrijirea caselor pentru a avea mai mult timp la dispoziţie pentru lucrurile pe care vor cu adevărat să le facă”, a declarat John Herrington, Vicepreședinte Senior și Manager General al diviziei Home Appliances, în cadrul Samsung Electronics America.

Inovație în curățarea hainelor

Conform cercetărilor din domeniu, tratarea în prealabil a petelor și prespălarea sunt unele dintre cele mai dificile etape în curățarea hainelor. Cea mai recentă mașină de spălat de la Samsung rezolvă această problemă printr-o funcție simplă, dar revoluționară, activewash. Partea de sus a mașinii de spălat activewash are în interior o cuvă cu jet de apă și o suprafaţă de spălat specială. Această cuvă asigură un spațiu separat pentru tratarea petelor dificile, precum cele de pe uniformele sportive foarte murdare sau articolele care se spală de mână, cum ar fi puloverele delicate. O dată prespălate, hainele și apa vor ajunge cu ușurință în cuva principală. Această soluție le permite consumatorilor să își desfășoare întregul proces de curățare a hainelor în aceeași încăpere în care se află mașina de spălat, evitând astfel deranjul și efortul suplimentar. 

Mașina de spălat activewash accelerează procesul de spălare prin tehnologia SuperSpeed. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot spăla o mașină încărcată cu haine în doar 36 de minute, fără a afecta eficienţa spălării. Astfel, activewashTM este prima mașină de spălat Samsung cu încărcare verticală echipată cu această tehnologie de economisire a timpului.

Mașina de spălat, activewashTM va fi disponibilă din primavara anului 2015 pe pieţele selectate.

O nouă generație de aspiratoare robot

Ani de-a rândul, aspiratoarele robot au promis să revoluționeze procesul de curățare, însă, în realitate, aspiratoarele robot tradiționale nu au rezultate la fel de bune pe covoare așa cum au pe podele. Acest lucru se va schimba cu noul Samsung POWERbot VR9000, un aspirator robot puternic echipat cu tehnologii avansate menite să rezolve munca grea din gospodăriile aglomerate, fiind eficient atât pe podele, cât și pe covoare. Capacitatea sa de curățare este fără precedent. Motorul Digital Inverter dispune de un nivel de aspirație de până la 60 de ori mai puternic decât cel al unui aspirator robot obișnuit. Astfel, îndepărtează murdăria și resturile de pe covoare mai bine decât alţi roboţi. Suprafețele din lemn și cele laminate sunt curățate foarte ușor de VR9000, iar peria extra-wide de patru inci, care este mai lată decât cea a unui aspirator robot obișnuit, elimină necesitatea periilor laterale, acoperind mai mult spațiu dintr-o singură trecere. Tehnologia CycloneForce creează o forță centrifugă care aspiră particulele într-o cameră interioară separată, evitând înfundarea și menținând forța mare de aspirație.

Odată ce curățenia este terminată sau atunci când bateria este descărcată, aspiratorul POWERbot VR9000 se va întoarce la stația de energie pentru reîncărcare. Aspiratorul Samsung POWERbot VR9000 Airborne Copper va fi disponibil în primăvara anului 2015 cu o carcasă în culorile auriu sclipitor și negru chic. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea