Stiinta & Tehnologie

#2010 #romania #crestere #sale&lease-back

Cererea pentru Sale&Lease-Back a crescut cu 45% in primele trei luni ale lui 2010

Cererea pentru Sale&Lease- Back a crescut cu 45% in primele trei luni ale lui 2010.

Arval Romania, parte a BNP Paribas Group si companie de referinta pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, a inregistrat o crestere cu 45% a solicitarilor din partea companiilor pentru produsul Sale&Lease-Back in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2009.

Produsul presupune cumpararea vehiculelor companiei de catre Arval Romania, iar aceeasi flota este redata spre utilizare acelorasi companii prin leasing operational cu servicii incluse, platind o rata lunara fixa. Astfel, companiile obtin o crestere a lichiditatilor pentru dezvoltarea activitatilor de baza.

"Cererea pentru Sale&Lease-Back a crescut foarte mult in acest an, peste 25% dintre contractele noastre fiind incheiate, in prezent, pentru acest produs. Multe dintre companiile care folosesc flote mari de autovehicule au blocat sume importante in achizitia vehiculelor si cauta solutii pentru a le recupera si a le investi in principala activitate de business. De aceea, produsul Sale&Lease-Back a devenit din ce in ce mai solicitat de catre clienti", declara Arnault Leglaye, Managing Director Arval Romania.

Reprezentantii Arval Romania estimeaza o cifra de afaceri de 19-20 milioane de euro pentru 2010. In prezent, Arval Romania inregistreaza un numar de 200 de clienti, cu 67% mai mult fata de aceeasi perioada a lui 2009 si o flota de 2900 vehicule.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

  •   2010-04-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii