Stiinta & Tehnologie

Centru inchirieri masini de lux in Londra

Un club din Londra inchiriaza masini sport de lux celor care vor sa se afiseze la volanul unui bolid, pe soselele Angliei. Daca nu-si pot permite sa cumpere automobilul, macar sa-l inchirieze. Multi isi doresc un Lamborghini Gallardo Spyder, dar nu si-l pot permite, din cauza celor 200.000 de dolari, suma platita pentru unul nou. La clubul londonez o asemenea masina poate fi condusa in schimbul a cateva mii de dolari.

De asemenea, un Ferrari 599, un Bentley Continental sau alte masini sport de lux stau la dispozitia clientilor. In total, pentru inchiriere sunt disponibile 40 de automobile, care valoreaza 12 milioane de dolari.

Pentru a urca intr-o asemenea masina, insa, britanicii trebuie sa devina membrii clubului. Numai pentru asta platesc anual cam 25.000 de dolari. In schimbul altor 25.000, primesc un bonus de o mie de puncte, pe care il folosesc pentru a inchiria masinile.

Spre exemplu, folosirea unui Mercedes-Benz SLR McLaren costa 72 de puncte intr-un weekend de vara. Dupa modelul Marii Britanii, asemenea cluburi de inchiriat masini sport de lux vor fi deschise si in Dubai, Statele Unite si Elvetia.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea