Stiinta & Tehnologie

Centro Smartphone si Treo 500 Smartphone, acum si in Romania

I.R.I.S. S.A., distribuitor unic Palm in Romania, a anuntat disponibilitatea modelelor smartphone Palm Treo 500 si Palm Centro, ce combina forme multiple de comunicare cu acces mobil la Internet, prin standardul de mare viteza 3G/UMTS si Palm Centro, pentru utilizatorii telefoniei mobile ce-si doresc o metoda mai buna de organizare a vietii personale si profesionale.

Acestea sunt disponibile in Romania pentru comanda prin reteaua de distributie a I.R.I.S. S.A. la pretul de 1.450 RON (TVA inclus) pentru Palm Treo si 1.199 RON (TVA inclus) pentru Palm Centro. Ambele modele vor fi disponibile in reteaua retail incepand din luna martie.

Treo 500 functioneaza pe o platforma Windows Mobile 6 Standard si este echipat cu tastatura completa, ecran mare si functii complete de mesagerie incluzand e-mail, IM, SMS, telefon si aplicatii de management al informatiilor personale.

„Suntem convinsi ca Treo 500 va avea succes nu doar la clientii din sectorul business, dar si la grupul, in crestere, al clientilor ce cauta multitudinea de facilitati si usurinta in utilizare pe care modelele Treo 500 o ofera,” a declarat Roy Bedlow, vice president Palm EMEA.

„Palm Centro are puterea unui smartphone broadband la pretul unui dispozitiv standard cu 12 taste,” a declarat Ed Colligan, presedinte si CEO Palm, Inc.

Cititi continuarea articolului pe PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea