Stiinta & Tehnologie

#spring #aplicatii fitness #aplicatii vacanta # Power 20 #Yoga Studio #MapMyHike

Cele mai bune 4 aplicatii de fitness pentru vacanta de vara

Profita din plin de farmecul tehnologiei si mentine-ti trupul in forma chiar si in vacanta de vara, cu ajutorul celor mai bune aplicatii de fitness special concepute pentru calatoriile din sezonul cald. Telefonul tau inteligent poate fi cel mai bun aliat in modelarea siluetei vara!

1. Power 20

Perfecta pentru a fi folosita la plaja, aplicatia Power 20 te indruma intr-un antrenament intens de 20 de minute care se concentreaza pe cresterea rezistentei fizice si imbunatatirea tonusului muscular si al echilibrului corporal. In plus, te motiveaza sa iti depasesti limitele, pana ajungi la un nivel cat mai avansat. Pret: 2,99 dolari, pe itunes.apple.com.

Sursa foto:apple.com

2. Spring

Aplicatia iti pune la dispozitie muzica excelenta pentru jogging, drumetii sau gimnastica in natura, care se adapteaza ritmului miscarilor tale. Iti inregistreaza toate exercitiile fizice efectuate sau distantele parcurse in mers sau prin alergare. Pret: Gratuita, pe itunes.apple.com.

Sursa foto: apple.com

3. Yoga Studio

Yoga Studio iti permite sa descarci 65 de lectii de yoga excelente pentru a fi puse in practica in mijlocul naturii. Pret: 3,99 dolari, pe itunes.apple.com.

Sursa foto: apple.com

4. MapMyHike

Te insoteste cu succes in drumetii, iti arata locatia, ritmul de mers, distanta parcursa si drumul catre destinatie. Pret: Gratuita, pe itunes.apple.com.

Sursa foto: topapps.net

Sursa foto principala: fitsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea