Stiinta & Tehnologie

#aplicatii #android #smartphone #iOS # 8tracks #aplicatii vara

Cele mai bune 3 aplicatii mobile pentru vara pe care nu trebuie sa le ratezi!

Te-ai pregatit temeinic pentru vara si ti-ai cumparat cele mai sic accesorii pentu plaja? Afla ca si telefonul tau are nevoie de un update pentru a face fata distractiei.

Iata care sunt cele mai grozave aplicatii care te vor ajuta sa ai o vara de neuitat:

1. 8tracks



Sursa foto: lifehack.org

Iti place sa mergi singur/a la plaja? Ai nevoie de o aplicatie muzicala care sa-ti tina companie! 8tracks este perfecta pentru tine: seamana cu un radio unde poti selecta muzica preferata in functie de gen, tematica sau artisti. Este suficient sa o descarci, intrucat este gratuita si disponibila atat pentru sistemele de operare iOS, cat si pentru cele Android sau Windows.

2. Mixologist Drinks&Cocktail Recipes



Sursa foto: lifehack.org

Hidratarea este foarte importanta, mai ales in sezonul cald. Si ce poate fi mai delicios in timpul verii decat un cocktail conceput special pentru gusturile tale? Aceasta aplicatie are o multime de retete pentru bauturi racoritoare si se adreseaza tuturor utilizatorilor de iPhone si Android insetati.

3. Ultraviolet UV Index



Sursa foto: lifehack.org

In aceasta perioada, cel mai mare pericol la care te poti expune este actiunea nociva a razelor ultraviolete. Aceasta aplicatie destinata doar utilizatorilor de iPhone iti indica gradul de nocivitate al razelor UV in orice moment al zilei, in orice zona a Globului. Pur si simplu, nu trebuie sa o ratezi!

Sursa foto: wallpapermain.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea