Stiinta & Tehnologie

Cel mai subtire mobil

Rece
nt, NTT DoCoMo a lansat seria 703i, printre care se numara si modelul FOMA N703ii, realizat de NEC. Interesant este faptul ca la exterior nu exista decat un indicator LED, ales ca si alternativa in locul unui ecran extern clasic. Producatorii ofera utilizatoriloor posibilitatea de a downloada diverse variante de iluminare . Telefonul mai este dotat cun un player audio SD si o functie mai rar intalnita numita “hide function”. Cu ajutorul acesteia, informatiile de pe ecran nu vor putea fi citite de cine nu trebuie pentru ca unghiurile de vizualizare se modifica.

Dincolo de toate acestea, cea mai importanta caracterisitica a telefonului este grosimea, de doar 11,4 mm. De altfel, FOMA N703ii si P703ii sunt cele mai subtiri telefoane mobile din lume. Celularul mai este dotat cu o camera de 1,3 megapixeli, un slot pentru expansiune MicroSD si un ecran color la 260k culori si o rezolutie de 240X345.  •   2007-01-19
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.