Stiinta & Tehnologie

CeBIT: Yahoo adauga OnePlace la serviciile mobile

Yahoo adauga OnePlace la seria de servicii pentru telefoane mobile, in al doilea sfert al anului, oferind un singur depozit pentru fotografii, link -uri, planuri de calatorie si alte 40 de continuturi de acest gen.

OnePlace isi adaptaeza prezentarea in concordanta cu tipul de informatie si le permite utilizatorilor sa filtreze informatia, sa gaseasca date asemanatoare si sa le impartaseasca prietenilor lor.

Marco Boerries, vice presedinte executiv al Yahoo, a declarat ca “OnePlace este pe cale sa reinventeze continutul de pe telefoanele mobile.” Acest lucru este posibil pentru ca se pot extrage informatii de la mai multe surse ca, YouTube, Flickr si alte siteuri noi. Datele sunt apoi introduse intr-un portal central din care se aleg infomatiile contextuale si unde prezentarile sunt adaptate pentru a se potrivi cu dispozitivul mobil.

De exemplu, pentru a retine un link catre o recenzie de film, OnePlace va analiza continutul si va propune link-uri asociate cu filmul respectiv, cu actorii sau cu regizorul. In cazul unei stiri sport, s-ar putea ca aplicatia sa prezinte o lista cu rezultatele meciurilor recente, membrii echipelor sau stiri asemanatoare.

Cititi continuarea articolului pe PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea