Stiinta & Tehnologie

CeBIT: Noul Sony Ericsson T303, mini-slider-ul

Editia de 2008 a CeBIT-ului si-a deschis portile de ieri, 4 martie. Cu aceasta ocazia au inceput sa curga si diferite stiri despre cele desfasurate acolo. Printre primele relatari se afla si un nou telefon a companiei Sony Ericsson.

Noul venit in familie

Nou model se numeste T303 si este descris de companie ca fiind "small and neat enough to carry with you on every occasion". Telefonul este un slider metalizat, care desi ar parea scump se aud zvonuri ca va fi foarte accesibil, chiar daca pretul nu a fost inca anuntat.

Masurand doar 83 x 47 x 14,7 mm si cantaring 93 de grame, telefonul a fost conceput sa nu devina o "povara" luat intr-o noapte in discoteca . Este echipat cu un ecran de 1,8 inchi si camera de 1,3 megapixeli, acest telefon pare sa fie un telefon entry-level.

Caracteristici Walkman

Cu toate acestea telefonul are incorporate niste caracteristici disponibile pana acum doar in modele Walkman de la Sony Ericsson, este vorba de un media player complet de redare de fisiere audio si video si feature-ul TrackID.

Pentru cei care nu stiu, TrackID-ul face posibila inregistrarea unei melodii de la radio, televizor sau in timpul unei seri in discoteca si identificarea ei de catre telefon, astfel ca utilizatorul sa fie la curent si sa posede cele mai noi melodii de pe piata.

Totodata T303 vine cu un radio FM incorporat, telefonul este compatibil cu retelele GSM/GPRS 900/1800/1900 si va fi disponibil la mijlocul lui 2008.

Substanta si stil

"T303-ul este o adaugare importanta seriei T de la Sony Ericsson si el combina materiale de calitate cu niste caracteristici bune pentru a aduce "substanta si stil". Echilibrul dintre forma si dimensiune in combinatie cu design-ul il face pe T303 un produs de-a dreptul atragator. Idea era sa creem un telefon care sa functioneze bine in task-urile zilnice, dar care sa fie si un intrument de "parada" noaptea in club", spune Lykke Tærsbøl, Senior Designer la Sony Ericsson Creative Design Centre.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea