Stiinta & Tehnologie

#incarcare telefon #baterie telefon #telefon

Ce trebuie sa faci ca bateria telefonului sa te tina mai mult timp. Trucuri care au rezultate garantate

Cu totii am trecut prin aceasta problema, indiferent de marca telefonului mobil: durata scurta de viata a bateriei.

 

In zilele noastre ar fi foarte dificil sa ne imaginam viata normala fara smartphone-uri, ele ne mentin comunicarea si informarea. Ce poti face insa ca bateria telefonului sa te tina mai mult timp. Iata cateva trucuri de la specialisti:

Calibreaza-ti telefonul

Este o ajustare pe care toate companiile sugereaza sa se faca, dar putini oameni urmeaza acest sfat.

iPhone: Trebuie sa incarcati bateria telefonului la 100% si sa o utilizati pana cand bateria se epuizeaza normal si terminalul se opreste. Telefonul trebui lasat oprit intre 6 si 8 ore, apoi se pune la incarcat. Dupa ce se incarca complet trebuie sa il repornesti sa il folosesti normal.

Android: Este foarte asemanator cu procedura iPhone, incarcati-l la 100% si lasati-l sa se descarce normal, nu-l utilizati pentru urmatoarele 6 sau 8 ore, incarcati-l la 100% si asteptati inca doua ore. Apoi il puteti folosi asa cum faceti in mod normal.

Actualizeaza software-ul

Daca se opreste frecvent, este posibil sa aiba nevoie de o actualizare software. Dar daca aveti in continuare aceste intreruperi, il puteti restabili complet facand o copie de rezerva.

Temperatura

Frigul sau caldura extrema va afecteaza bateria, deci este de preferat sa nu o folositi la temperaturi sub 0 ° C sau peste 35 ° C

Incarcator

Multi oameni isi pierd incarcatorul si aleg sa cumpere unul piratat sau unul care nu este potrivit. Ddaca doriti ca telefonul sa functioneze in continuare si chiar sa evitati accidentele, ar trebui sa mergeti sa cumparati incarcatorul original.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea