Stiinta & Tehnologie

#masina # viata fara masina

Ce descoperi cand scapi de masina

De curand mi-am vandut nepretuita mea masina si iata-ma-s pieton, fara nicio grija ca nu pot bea la sedintele de degustare! Inca un avantaj de partea celor fara masina, in afara de orele pe care le castigi pentru tine in locul celor aruncate pe fereastra din cauza traficului, plus eco-atitudinea pe care ar trebui sa o exersam toti, mai des.

In plus, uite-asa am avut ocazia sa redescopar placerile mersului cu trenul. Nu as fi luat in calcul aceasta optiune, daca Lara, fiica mea, nu mi-ar fi atras atentia ca ea nu a fost niciodata cu trenul. Asa ca am decis ca e vremea pentru o calatorie de placere&nevoie cu trenul, o aventura mama-fiica, care s-a dovedit una deloc banala.

Amintirile mele despre mersul cu trenul erau destul de indepartate, conditii mizere, chiar la clasa I, caldura, aglomeratie, lume multa, arome prea puternice, discomfort, pe scurt. Gara de Nord un loc promiscuu, murdar in care ti-era frica sa intri. Ei bine, ce mult m-am bucurat sa vad cat s-au schimbat toate.

Citeste mai multe pe dianapavelescu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea