Stiinta & Tehnologie

#lansare Samsung Galaxy S8 #specificatiiSamsung Galaxy S8 #Samsung Galaxy S8 Plus #specificatii #lansare # Samsung Galaxy S8

Ce aduce nou Samsung Galaxy S8 si cand va fi lansat in Romania

Noi imagini cu viitorul Samsung Galaxy S8 au fost facute publice. Telefonul este prezentat in premiera si cu ecranul aprins, si se poate vedea noul layout al launcher-ului Samsung.

Potrivit primelor informatii, Samsung renunta la butonul fizic de Home si ca va trece la un sistem de control virtual. In plus, ambele variante ale telefoanelor (Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus) vor avea ecran rotunjit pe ambele parti.

Samsung Galaxy S8 va fi disponibil in doua variante: Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus. Versiunea standard Galaxy S8 va avea un ecran de 5.7 inchi, iar Galaxy S8 Plus va avea un ecran de 6.1 inchi.

Ambele variante vor avea procesor Samsung Exynos 8895/Qualcomm Snapdragon 835 de 4, respectiv 6 GB. Samsung Galaxy S8 va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat de pe un spatiu de stocare de 64GB UFS 2.1, extensibil prin microSD pana la 256GB, potrivit gadgetreport.ro.

Nooul telefon poate fi folosit in loc de laptop, utilizatorii avand acces la Word, Excel, Email si, in general, toate aplicatiile uzuale folosite zilnic pe un desktop sau un laptop.

Si camerele foto au fost imbunatatie. Camera principala va fi de 12 MP, cu autofocus dual-pixel phase-detection, f/1.7, OIS, Auto HDR si inregistrare in 4K. Camera deselfie va avea 8 MP si va prezenta autofocus, f/1.7 si inregistrare QHD.

Telefonul isi va incarca bateria de 3000 mAh (Galaxy S8) respectiv 3500 mAh (Galaxy S8 Plus), prin USB 3.0 Type-C port cu ajutorul functiilor de incarcare rapida Adaptive Fast Charging si Fast Wireless Charging.

Sud-coreenii isi doresc sa dea lovitura cu noile Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus ce vor fi lansate oficial la evenimentul Unpacked de pe 29 martie, organizat in New York.

Telefoanele vor ajunge in Romania in luna aprilie, la un pret intre 850 si 1100 de euro, in functie de versiune.

Surse foto: playtech.ro, metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea