Stiinta & Tehnologie

Castigatorii concursului "Business sau Fun?"

Concursul "Business sau Fun ?", desfasurat in perioada 9 noiembrie – 13 decembrie 2007, in cadrul sectiunii de Mobile a portalului Acasa.ro s-a incheiat.

Din cele 3 premii pe care Acasa.ro si partenerul sau WizIT le-au pus la bataie, se vor acorda numai 2: Sony Ericsson W950i, ce va intra in posesia celui mai activ forumist de pe perioada concursului, pe sectiunea de Telefoane Mobile, si Nokia 6300, ce va intra in posesia unuia dintre utilizatorii ce s-au abonat la newsletterul de Mobile in aceasta perioada. Am decis sa nu acordam premiul 1, Nokia N73, nici unuia dintre participanti deoarece niciun criteriu din cele mentionate in regulamentul concursului nu a fost respectat. Asa zisele review -uri pe care utilizatorii le-au trimis pe adresa de mail a concursului au fost copiate de pe alte site-uri sau contineau numai detaliile tehnice ale telefoanelor mobile, detalii tehnice copiate in mare parte din baza de date cu telefoane mobile de pe site-ul Acasa.ro.

Exista totusi si doi fericiti castigatori , castigatori care au meritat pe deplin aceste premii.

Ca sa nu mai prelungim suspansul va anuntam ca fericita castigatoare forumista a unui telefon Sony Ericsson W950i este “noesis”. Punctajul obtinut pe perioada concursului a fost de 139 puncte. Cel mai fericit dintre abonatii newsletter-ului de Mobile, si de asemenea castigatorul unui telefon mobil Nokia 6300, este Cristian Lascarache.

Ii felicitam pe ambii castigatori ai concursului si le multumim tuturor utilizatorilor care au participat. Va multumim de asemenea ca sunteti utilizatori fideli Acasa.ro si va asiguram ca vom avea si pe viitor concursuri cel putin la fel de interesante.

Acasa.ro si WizIT va ureaza Sarbatori Fericite!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea