ong>Cartier, producator de obiecte lux, a dat in judecata compania lui Steve Jobs, Apple.

Cazul a fost intentat vineri, 22 mai 2009, dar a fost retras dupa numai cateva ore.

Aplicatii cu marca Cartier

Informatiile vin de la publicatia Wall Street Journal care scrie ca Cartier International a intentat proces catre Apple, declarand ca in magazinul Apple App Store se afla doua aplicatii folosite ilegal cu brand-ul Cartier Tank.

Totusi, plangerea a fost retrasa la doar cateva ore de la aplicarea ei. Reprezentantii Cartier au declarat ca "grijile noastre au fost rezolvate", dupa ce Apple a retras urgent din App Store aplicatiile in cauza.

Se pare ca programele cu marca Cartier Tank au fost concepute de catre compania indepedenta Digitopolis Co. Reprezentantii Cartier au mai spus ca aplicatiile in cauza mai incalca drepturile de autor Cartier si pentru marca Ballon Bleu .
Cu precedent

Din pacate pentru Apple acestia nu sunt la prima isprava de acest gen in aceasta luna. La inceputul lui mai 2009, o organizatie pentru protectia copilului a actionat in judecata Apple din cauza unui joc prin care se promova o forma minora de abuz.

Aplicatia prezenta un copil care plangea, iar utilizatorul scutura terminalul iPhone pana acesta se oprea din plans. Ca in cazul celor de la Cartier, Apple a rezolvat problema eliminand jocul din lista de aplicatii disponibile la download in App Store sau iTunes.
  •   2009-05-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii