Stiinta & Tehnologie

# Bucharest CityApp #aplicatie #mobil #bucuresti

Bucurestiul are cea mai utila si completa aplicatie

Bucurestiul are o aplicatie completa, creata special pentru turistii, insa poate fi la fel de utila si pentru locuitorii Capitalei. Bucharest CityApp este un ghid complet al obiectivelor turistice, dar si al locurilor de recreere.

Aplicatia a fost pusa la punct de un grup de tineri care si-au dorit ca cei care ne trec granita sa afla rapid cele mai utile informatii direct de pe telefonul mobil. Astfel turistii pot afla ce obiective istorice au de vazut, unde se mananca bine, unde sa mearga daca ii doare maseaua, ce taxi sa ia, unde se afla cea mai apropiata farmacie, sau poate sa isi cumpere bilete concerte ori piese de teatru.

Bucharest CityApp a fost lansata la inceputul anului si pana acum, aplicatia, a fost descarcata de 11.000 de ori. Majoritatea celor care au descarcat-o fiind romani, potrivit lui Alexandru Filip, unul dintre creatorii aplicatiei.

"In aplicatie am inclus sase rute turistice. O ruta principala, o ruta a secretelor, ruta comunista, unde am inclus Casa Poporului si Casa Presei Libere. Daca dam click pe harta ia traseul din Google by default la pas. Daca vreau sa merg cu masina, schimb ruta cu masina", a declarat Alexandru Filip pentru digi24.ro.

Mai mult, apicatia functioneaza si ca retea de socializare. Cei care o utilizeaza putand sa-si invite prietenii sa ia masa la un restaurant anume.

Sursa foto: event.businessangelsromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea