Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #iphone #ipod #brain surge

Brain Surge! inca un joc pentru iPhone

Interactive Toy, una din cele mai mari companii dezvoltaotare de continut pentru dispozitivele Apple din Europa, anunta lansarea unui noi joc.

Brain Surge ! este disponibil pentru terminalul iPhone si dispozitivul iPod Touch.

Pentru toata lumea

Jocul este destinat atat celor tineri, cat si celor mai in varsta. Brain class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ surge " title="surge">Surge ! contine o serie de mai multe mini-jocuri care vor testa inteligenta utilizatorului. In plus acesta poate fi jucat de o singura persoana sau impreuna cu inca 3 prieteni.

"iPhone-ul si iPod Touch-ul au un potential imens, mai mare ca orice alt telefon mobil cu platforma de gaming. De la pret la ecranul mult mai bun si usor de folosit, toate sunt atuuri care fac producatorii sa lucreze la aplicatii pentru ele. Vom incarca sa fim creativi atunci cand vom dezvolta un joc nou", a declarat Terry Haynes, producator la HotGen.

Ce poate Brain Surge!

Jucatorul se poate delecta cu 13 antrenamente pentru inteligenta individuale pe care le poate rezolva singur sau alaturi de inca 3 concunrenti. Mai mult, Brain Surge! dispune de patru moduri de joc, iar titlul poate fi placut si de utilizatorii foarte tineri.

"Vom creea propriile jocuri originale si vom incerca sa ne extindem catre producatori si mai mari. Perioada de dezvoltare este una foarte scurta, iar acest lucru da sansa brandurilor sa reactioneze foarte repede catre fortele pietei", a mai spus Terry Haynes.

Jocul poate fi achizitionat prin iTunes si costa 1,79 lire sterline sau 7.8 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea